Borang Pesanan/ Order's Form

Nama / Name:
Number Telefon / Phone no:
Alamat Email / Email Address:
Alamat Rumah:
Negeri / State:
Cara Pembayaran / Mode of Payment: Maybank
CIMB
Wang Pos
Harga pos / Postage fee:
Kod Pesanan / Item code:
Promosi / Promotion:
Pertanyaan / Questions:

Create a web form here

Follow Us

PEMENANG BESFREN PAGE NI 2010




















Antara ciri yg buat ily pilih picture ni...Ini pndapat ily n kwn2..=)

Dress belang itam yang raha beli dr ily ni, tiada lengan..cik raha cover lengan tu dengan tu dengan long cardigan yg juga dr ellyfid style. So, idea ni sgt menarik...xperlu pkai inner untuk lebih stylo..hehe...

Shawl raha pakai boleh bercorak even dress belang sbb warna hitam kosong yg banyak pada crdigan.

So, gaya ni sgt sesuai dan simple utk kuar jalan2 bsama kasut croc n Beg sling...cntik tu....!

Kalau pakai jean putih lebih cntik..=)



→◊◊◊Keputusan 2010■


1. Picture cstomer terbaik skali...Ini raha.

2. Pelanggan setia dengan jumlah yg banyak membeli...Liyana

:: BLOUS SANTAI:: RM45(ALL SOLD OUT)!!!





















Ramai yang nk blous yang relax2 pegi shopping mall dan santai2, xmau berat2 terutamanya glongan wanita berkerjaya. Jadi, kali ni ily ambil betol2 ikut kehendak...Tak payah nak risau size dah...Kalau saiz badan kecik dan nak tunjuk slim yer anda, ikat jer dengan tali tu.......Kalau saiz badan agak comel, campak jer tali tu...orang bukan taw pn baju ni ada tali...hehe... Ok, cm biasa...Harga RM45. sapa cepat dia dapat. Ada 2 jenis corak. Terima kasih;)

::SHAWL LOVER 7::RM9.90(ALL SOLD OUT)!!!


























































ELLYFID STYLE & COLLECTION Shawl kali ni mmg cntik sgt2....Kain dari chiffon dan sedap pakai.Tema kali ni "love"....is all about love..hehehe...Sesuai sangat kalau mmg suka corak cute n nampak muda bgaya nie.

Kalau dah suka, sila isi borang pesanan di blog ily. Nanti habis, ily lak kna mara...=P

Harga cm biasa la kan. Kalau beli dengan baju, rm9.... Kalau beli shawl saje, rm9.90..

Sangat menguntungkan...(^_*)

::POLKADOT BLOUS:: RM45(ALL SOLD OUT)!!!





















::POLKADOT BLOUS:: RM45

3 photos

Design with polka dots motive for feminine look.

COLOUR: Blue, Purple n Pink
SIZES: S, M

There was an error in this gadget

Search This Blog