Borang Pesanan/ Order's Form

Nama / Name:
Number Telefon / Phone no:
Alamat Email / Email Address:
Alamat Rumah:
Negeri / State:
Cara Pembayaran / Mode of Payment: Maybank
CIMB
Wang Pos
Harga pos / Postage fee:
Kod Pesanan / Item code:
Promosi / Promotion:
Pertanyaan / Questions:

Create a web form here

Follow Us

:: BLOUS SANTAI:: RM45(ALL SOLD OUT)!!!





















Ramai yang nk blous yang relax2 pegi shopping mall dan santai2, xmau berat2 terutamanya glongan wanita berkerjaya. Jadi, kali ni ily ambil betol2 ikut kehendak...Tak payah nak risau size dah...Kalau saiz badan kecik dan nak tunjuk slim yer anda, ikat jer dengan tali tu.......Kalau saiz badan agak comel, campak jer tali tu...orang bukan taw pn baju ni ada tali...hehe... Ok, cm biasa...Harga RM45. sapa cepat dia dapat. Ada 2 jenis corak. Terima kasih;)

0 comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Search This Blog